AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 10:53
Sjældent set gladere: Pogba vil gerne blive i United

ESPN skriver, at Paul Pogba kan ende med at forlænge med The Red Devils.


Han har været ryget væk så længe, at det føles helt mærkeligt at skrive det modsatte, men for første gang længe har det i en periode tydet på, at Paul Pogba kunne ende med at forlænge med Manchester United.

ESPN skriver i hvert fald, at det er en meget mulig mulighed, for den franske midtbanestjerne er sjældent set gladere i klubben, og hans forhold til Ole Gunnar Solskjær skulle spille en afgørende rolle.

Kilder fortæller til mediet, at forholdet mellem træner og profil er "storartet,"  og motivationen mangler bestemt ikke, nu hvor The Red Devils i den grad stadig er i spil til Champions League-pladserne og kan slutte sæsonen stærkt med FA Cup- og Europa League-triumf.

Pogba skulle selv føle, at holdet gør store fremskridt i øjeblikket, hvilket tildels kan tilskrives Bruno Fernandes, der har forvandlet holdet til det bedre efter sit skifte i januar.

ESPN skriver ikke direkte, at Pogba er klar til at skrive under på en ny langtidskontrakt, men mediet antyder, at det nu er mere sandsynligt end længe, og fortsætter holdets optur, fortsætter chancen nok også kun med at stige.

Han har kontrakt frem til 2021, men Manchester United kan forlænge med yderligere en sæson via en klausul.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED