Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:06:2022 10:47
Sjælden sygdom: Kieron Dyer kæmper for livet

Kieron Dyer lider af en sjælden sygdom, og hans liv afhænger i øjeblikket af en anden persons død.


225 Premier League-kampe og 33 engelske landsholdskampe står der på Kieron Dyers cv.

I dag er han 43 år og kæmper for at overleve.

Kieron Dyer lider af en sjælden sygdom, Primary sclerosing cholangitis, som er en kronisk leversydom, og han har brug for en levertransplantation for at få et længere liv. I seks måneder har han været på venteliste, og lige nu er der ikke så meget at gøre end at vente.

- Hvis jeg ikke får en transplantation, så vil min lever skrumpe ind. Der vil ikke være noget, de (lægerne, red.) kan gøre, siger Kieron Dyer til Daily Mail.

- Der er personer, som venter på en transplantation, der blot har uger at leve i. Jeg bliver mere og mere træt, men jeg er ikke i den superhastende kategori, så jeg må nok vente nogle måneder endnu, før jeg bliver kaldt ind. 

- Jeg er bare taknemmelig over, at man har fundet ud af, hvad der er i vejen med mig. Jeg er også klar over, at en andens liv kan give mig en chance for at leve et langt og lykkeligt liv. Mit håb er, at den persons lever jeg får, gør jeg stolt, lyder det fra Kieron Dyer.

Kieron Dyer har spillet flest kampe for Newcastle, men har også spillet for West Ham og QPR i Premier League-sammenhæng.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE