AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 17:18
Sir Alex om sit første møde med Scholes: ’Han er en dværg’

Sir Alex Ferguson var mildest talt ikke synderligt imponeret, da han første gang stiftede bekendtskab med Paul Scholes. Det kom dog til at ændre sig.


Paul Scholes er en af de bedste midtbanespillere, der nogensinde har optrådt i Premier League, og derfor skulle man da også mene, at Sir Alex Ferguson var i stand til at se hans talent med det blotte øje. Men sådan var det langt fra.

Scholes spillede over 700 kampe for United, hvor han kun spillede under én manager; skotske Sir Alex Ferguson.

Den engelske midtbanespiller skulle spille en vigtig rolle for United-mandskabet i løbet af 90'erne og op i 00'erne, men det var altså ikke lige til at se med det samme.

FourFourTwo skriver nemlig, at da Fergie første gang så Scholes spille for klubbens ungdomshold, spåede han ham ikke de store chancer.

- Han har ikke nogen chance. Han er en dværg, lød det dengang fra Ferguson til Jim Ryan, der på det tidspunkt var skottens højre hånd.

Men Scholes fik altså gjort kritikken og fordommene til skamme og udviklede sig til at blive en sand holdspiller for Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED