Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2020 18:03
Sir Alex' højrehånd revser Woodward: Det er så elendigt af Manchester United

Rene Meulensteen er ikke imponeret af Manchester Uniteds transfervindue.


Det er formentlig ikke mange Manchester United-fans, der er tilfredse med klubbens transfervindue, hvad angår nye signings.

Det er René Meulensteen hvertfald ikke.

Sir Alex Fergusons tidligere assistent har skrevet en klumme på Manchester United Supporters Club Scandinavia om klubbens transfervindue, og han er langt fra imponeret af Ed Woodward & Co.

- For at være ærlig, så har det været et elendigt transfervindue for Manchester United - igen. Se på klubber som Everton, Liverpool, City og Chelsea, som fik sine indkøb på plads tidligt, men Manchester United stressede på deadline day, skriver René Meulensteen i klummen.

- Når Sir Alex og David Gill ville have en spiller til klubben, da jeg var i klubben, sørgede de for, at stort set ingen vidste om det. Nu er det nærmest modsat. Alt er i medierne. 

René Meulensteen skriver også i sin klumme, at han gerne havde set Thiago Alcantara på Old Trafford, fordi han er en Scholes-type og dermed en spiller, som Manchester United har brug for.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED