Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:03:2021 12:33
Sir Alex Ferguson var tæt på at dø: Det var virkelig skræmmende

Sir Alex Ferguson fortæller i en kommende dokumentar, at han frygtede for sit lov, og chancerne for at overleve sin hjerneblødning var også lave.


I slutningen af maj kan Premier League-fans se frem til en dokumentar om legenden, Sir Alex Ferguson.

Dokumentaren hedder 'Never Give In' og er produceret af sønnen Jason Ferguson.

I dokumentaren taler Sir Alex Ferguson bl.a. om den hjerneblødning, han fik tilbage i 2018, hvor han frygtede at miste sit liv.

- Jeg kan huske, at jeg faldt, og efter det husker jeg intet. Alt stoppede. Jeg befandt mig i ingenmandsland, siger Sir Alex Ferguson i dokumentaren ifølge talkSPORT.

- Jeg mistede min stemme og kunne ikke sige et eneste ord. Det var virkelig skræmmende. Jeg tænkte også, om min hukommelse ville komme tilbage, og om jeg nogensinde ville kunne snakke igen.

Man hører også lægen tale om hjerneblødningen, og han fortæller, at der var store chancer for, at Manchester United-legenden ville dø.

- Jeg husker, at jeg estimerede dødeligheden, og på det tidspunkt var det 80 procent. Der var 80 procents chance for, at han ville dø, siger lægen.

Dokumentaren kan ses på Amazon Prime den 28. maj.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED