AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 15:24
Sir Alex er stolt: United donerer lægeudstyr og biler til britisk sundhedsvæsen

Manchester United har torsdag eftermiddag meldt ud, at man donerer lægeudstyr, beskyttelses-udstyr og en række biler til det lokale sundhedsvæsen.


Medicinsk udstyr og biler til kurerkørsel for det britiske sundhedsvæsen er blandt tingene, som Manchester United torsdag har stillet til rådighed.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Vi har stillet 16 køretøjer med frivillige chauffører på standby til at køre kurerkørsel for det nationale sundhedsvæsen i lokalområdet, skriver klubben.

- United har også doneret medicinsk udstyr og forbrugsvarer til Salford Royal, inklusiv beskyttelsesudstyr og anden lægehjælp.

- Klubben opfordrer sine ansatte til at arbejde frivilligt for det nationale sundhedsvæsen eller i lokalsamfundene under pandemien.

Sir Alex Ferguson, som selv modtog behandling for en hjerneblødning for to år siden,  udtaler sig også i forbindelse med donationen.

-  Jeg er glad for, at vi nu anerkender vigtigheden af vores nationale sundhedsvæsen, som jeg oplevede for to år siden, da de reddede mit liv, siger Ferguson.

- Deres respons på pandemien har været utrolig, og det har gjort mig stolt af måden klubben og det britiske folk har samlet sig for at hjælpe. Godt klaret.

Tidligere på måneden kom det også frem, at Manchester United-spillerne var gået med til at donere 30 procent af deres løn til sundhedsvæsnets bekæmpelse af Covid-19.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED