Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2021 19:49
Sir Alex afslører: Ham ville jeg stemme på til Ballon d'Or

Sir Alex Ferguson fortæller, hvem han ville stemme på ved dette års Ballon d'Or.


Ikke overraskende vælger Sir Alex Ferguson en af sine tidligere spillere som kandidat til at vinde Ballon d'Or.
 
Det er naturligvis Cristiano Ronaldo, der er tale om. Den skotske manager var med til at hente portugiseren til Old Trafford i 2003, og var ligeledes med til at tage afsked med ham i 2009.
 
- Cristiano fortjener den. I år har han slået rekord efter rekord, siger Ferguson til den spanske avis Marca.
 
Også spillerens agent, Mino Raiola, er på bølgelængde med den legendariske manager.
 
- Ballon d'Or har kun et navn: Cristiano Ronaldo. Han har aldrig fortjent den så meget som i år. Topscorer i Serie A og ved EM, siger Raiola til France Football.
 
- Han er indehaver af rekorden for flest mål i Champions League og er den eneste, som har vundet alt i tre forskellige lande. Han er den mest scorende i fodboldens historie. Det bør være en afgørende ting for den pris, for han fortsætter med at vise, at han er den bedste spiller i historien, fortsætter agenten.
 
Ronaldo har været i forrygende form for begge sine klubber, Juventus og Manchester United, samt det portugisiske landshold dette kaldenerår.
 
Eksempelvis vandt han Coppa Italia med Juventus, ligesom han også blev topscorer i Serie A. Derudover er han nu den spiller, der har scoret flest landsholdsmål nogensinde.
 
I øjeblikket har Cristiano Ronaldo, der denne sommer vendte hjem til Manchester United, vundet den prestigefyldte pris fem gange. Det er én gang færre end hans evige rival, Lionel Messi.
 
PLBOLD-redaktionen er noget uenige med Sir Alex Ferguson. Se vores Ballon d'Or Power Ranking her.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE