Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 12:43
Sir Alex afslører: Dette var en af mine mest skuffende signings

Læs eller genlæs, hvem Manchester United-legenden føler, skuffede ham.


Sir Alex Ferguson havde sine transfermissere med spillere som Bebe, Klberson, Eric Djemba Djemba og Mark Bosnic for bare at nævne et par stykker. Men den måske mest skuffende af dem alle var Owen Hargreaves, fortæller skotten i sin selvbiografi "Mine Erindringer".

Hargreaves kom til klubben i 2007 efter at have vundet fire Bundesliga-titler samt Champions League med Bayern München, men allerede på forhånd havde Sir Alex en dårlig fornemmelse for den engelske landsholdsspiller.

- På papiret var han den ideelle erstatning for Roy Keane, men jeg studerede hans spillehistorik og følte en smule tvivl. Jeg havde ikke nogen stærk fornemmelse omkring ham, genfortæller United-ikonet.

Og det viste sig desværre at holde stik.

- Owen havde ingen selvtillid til sig selv. Han viste ikke nok målrettethed til at overkomme sin fysiske problemer, og han valgte alt for ofte den nemme løsning til træning. Han var en af de mest skuffende signings i min karriere, fortæller Ferguson.

Hargreaves var i en årrække ramt af adskillige skadesproblemer, og da han i 2011 skiftede til lokalrivalerne fra Manchester City, nåede han kun at spille fire kampe, før han valgte at indstille karrieren som 31-årig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED