Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2021 17:17
Sindssygt skidt for City: De Bruyne kan misse Liverpool-kamp

Manchester City-podcasten Ninety Three Twenty beretter, at Kevin de Bruyne i høj grad er tvivlsom til kampen mod Liverpool.


Den 7. februar spiller Manchester City sæsonens måske sværeste udekamp, når de møder Liverpool på Anfield. Desværre for de babyblå fra Manchester er det meget muligt, at det bliver uden Kevin de Bruyne.

Den belgiske stjerne måtte udgå med en skade undervejs i onsdagens sejr over Aston Villa, og efterfølgende kunne Pep Guardiola fortælle, at der var tale om en muskelskade.

Ifølge Manchester City-podcasten Ninety Three Twenty er der tale om en skade i baglåret, hvor De Bruyne har fået revet noget over. Derfor ventes playmakeren at være ude de næste to til tre uger, hvilket jo i den grad gør ham tvivlsom til kampen mod The Reds i begyndelsen af februar.

Manchester City har endnu ikke meldt noget ud om skadens omfang. Tidligere denne torsdag kunne Sergio Aguero, der ellers endelig var nær sit comeback fra længere tids skade, også afsløre, at han er blevet smittet med COVID-19.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED