Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2020 10:15
Sindssyge summer: Så meget har Hazard kostet Real Madrid per minut på banen

Eden Hazards skifte til Real Madrid er endnu ikke gået op i en højere enhed.


£64.785, eller det, der svarer til 535.400 kroner, har Real Madrid i skrivende stund betalt for hvert minut, Eden Hazard har spillet for klubben siden sit skifte fra Chelsea forrige sommer.

Ifølge spanske Diario AS betalte Los Blancos The Blues €100 millioner for den belgiske stjernespiller, som ikke lagde skjul på, at han drømte om at skifte til den spanske storklub.

Drømmeskiftet har bare ikke været nogen stor succes for nogen af parterne. Hazard har været hårdt ramt af skader, og når han har været i stand til at spille, har han aldrig vist samme høje standard som for Chelsea.

Kun 28 kampe, 1.860 minutters spilletid, er det til dags dato blevet til for Hazard i Real Madrid, og det svarer altså til, at klubben har betalt mere end en halv million kroner for hvert minut, belgieren har været på banen.

I alt er det blevet til tre mål og fire assists for Hazard siden skiftet til Real Madrid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED