Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Mitrovic undskylder: Her er hans straf

Af Kasper Leif Pedersen
29.03.2023 Kl. 15:48
Aleksandar Mitrovic har modtaget sin straf for at skubbe dommer, Chris Kavanagh.

Det var noget af en sidste kamp som Fulham havde, inden landsholdspausen gik i gang.

Her spillede man FA Cup-kvartfinale mod Manchester United, hvor man fik tre udvisninger på ét minut.

LÆS OGSÅ: De har afgivet kæmpe bud på Bellingham

LÆS OGSÅ: Mikel Arteta afslører: Denne taktik har jeg stjålet fra Pep Guardiola

Aleksandar Mitrovic blev udvist efter at have haft fat i og skubbe dommer Chris Kavanagh, hvorefter han også råbte nogle ubehagelige ting til Premier League-dommeren. 

På klubbens hjemmeside undskylder Fulham-stjernen og fortæller, at han har accepteret en straf på tre spilledages karantæne samt en bøde fra klubben.

– På et personligt plan beklager jeg (Aleksandar Mitrovic,red.) mine handlinger, som førte til min udvisning. Jeg lod min frustration få overhånd, og det var forkert, hvordan jeg reagerede. Jeg forsøgte at få dommerens opmærksomhed, men jeg erkender, at jeg ikke skulle have lagt mine hænder på ham, og jeg forstår, hvorfor han viste mig et rødt kort. Min første udvisning i en kamp for Fulham og min første siden 2015/2016-sæsonen.
 
– Jeg har accepteret de tre kampes udelukkelse for mit røde kort, jeg har talt med Chris Kavanagh for at undskylde, og jeg har frivilligt accepteret en klubbøde, lyder det fra Mitrovic.
 
Men ifølge BBC kan han muligvis se frem til en længere straf, da man har åbnet en sag mod ham. Det vides endnu ikke, hvornår en afgørelse kommer.
 
Fulham-manager, Marco Silva, blev også udvist for at have chikaneret Chris Kavanagh, og han beklager sig også:
 
– Følelserne var høje på Old Trafford, og som jeg sagde på min pressekonference efter kampen, burde jeg have kontrolleret mine egne følelser bedre. Det var et meget vanskeligt øjeblik i en kamp, som vi havde domineret, men jeg kunne have håndteret situationen bedre.
 
– Jeg beklager det, der skete, og jeg har talt med Chris Kavanagh for at undskylde. Han ved, at jeg respekterer ham og det job, han skal udføre. Desværre var vi ikke enige på dagen, men jeg anerkender, at han er en af de bedste dommere i landet, og jeg ved, at når vores veje krydses igen, vil der være gensidig respekt mellem os, siger Fulham-manageren ifølge The Athletic.
 
Fulham er i aktion igen på lørdag, når de rejser til sydkysten og møder Bournemouth.

LÆS OGSÅ: Inden skæbnesvanger kamp: Premier League-stab frygter fyring

 

 

Annonce