AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 22:45
Silva hylder formstærke Sterling: Han kan blive en af verdens bedste

David Silva er ude og forsvare Raheem Sterling efter straffesparksepisoden mod Shakhtar Donetsk, og spanieren spår samtidig, at Sterling kan komme til at blande sig helt oppe i verdenseliten.


Det er ikke forkert at sige, at Raheem Sterling har været fænomenal for Manchester City i denne sæson, hvor den tidligere Liverpool-spiller har været involveret i et mål pr. kamp i denne sæson.

Den engelske kantspiller er dog kommet i lidt af et uvejr efter Citys Champions League-kamp mod Shakhtar Donetsk. Sterling faldt nemlig også sine egne ben, og dommeren dømte helt forkert straffespark til The Citizens. 

Sterling gjorde ikke dommeren opmærksom på, at han faldt selv, men David Silva udtaler, at han ville have gjort det samme. Den spanske midtbanespiller henviser til, at City også er blevet snydt for nogle straffespark i denne sæson.

- Jeg ville ikke have sagt noget til dommeren, fordi næste gang får man måske ikke et straffespark, selvom det er klokkeklart. Vi havde en forleden med Leroy Sane. Jeg synes, det var et klart straffespark, men dommeren gav os det ikke, sagde Silva til Daily Mirror. 

Rutinerede Silva hylder samtidig holdkammeraten Sterling, som han spår kan blive en af verdens bedste.

- Da jeg så ham for første gang for nogle år siden, sagde jeg 'hold op en god spiller'. Han er en utrolig spiller, og han kan blive en af de bedste i verden. Han gør det så godt for tiden. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED