AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 18:42
Silva efter fejlet skifte: Jeg står som en stor taber

Adrien Silva er slet ikke i tvivl om, at han er den helt store taber efter det fejlede skifte til Leicester.


Som erstatning for Danny Drinkwater, der blev solgt til Chelsea, hentede Leicester den portugisiske midtbanespiller, Adrien Silva.

Desværre blev papirerne afleveret 14 sekunder for sent, og derfor fik Leicester ikke lov til at registrere Adrien Silva til Premier League og er derfor utilgængelig frem til årsskiftet.

Nu må Adrien Silva nøjes med at træne med resten af Leicester-truppen, og det gør ondt på portugiseren.

- Jeg følte en form for desillusionering. Jeg var ikke ansvarlig for det, men jeg er den store taber her, siger Adrien Silva ifølge Daily Mirror.

- Forhandlingerne startede sent, fordi Leicester solgte en spiller til Chelsea. Så længe den ikke var lukket, kunne mit skifte ikke realiseres. 

- Jeg kunne ikke træne med mine nye holdkammerater i de første tre uger, og jeg trænede alene med min bror. Først derefter kunne jeg træne med dem, men lige nu træner jeg altid ekstra, fordi jeg ikke får kamptræning, slutter han.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED