AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 11:00
Sikker van Dijk: Ingen nervøsitet inden CL-finale

Liverpool tabte sidste år Champions League-finalen til Real Madrid, men inden selvsamme finale mod Tottenham er der ingen nervøsitet at spore hos Virgil van Dijk.


I sidste sæsons udgave af Champions League tabte Liverpool finalen med 1-3 til Real Madrid, men The Reds får endnu et forsøg i år, når man den 1. juni møder Tottenham i den prestigefyldte finale.

Trods nederlaget til Real Madrid i sidste sæson er der dog ikke nervøsitet at spore hos Virgil van Dijk, som snarere glæder sig til det store brag.

- Det er mere spænding end nervøsitet efterhånden. Selv inden Champions League-finalen sidste år var jeg ikke nervøs overhovedet. Jeg var meget afslappet. Jeg var sådan: "Lad os gå ud og gøre det," indleder han over for klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Jeg ved ikke, hvad det er. Det er bare noget, jeg har lært over årene, og det er noget, jeg er meget glad for. Hvis du er nervøs, tænker du: "Jeg vil ikke lave fejl eller smide bolden væk," men så begrænser du dine egne kvaliteter. Over årene har jeg udviklet den tankegang, at der er mange vigtigere ting i livet.

Finalen løber af stablen på Estadio Metropolitano i Madrid den 1. juni klokken 21.00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED