AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 17:31
Signed, sealed, delivered: De Gea får gigantkontrakt af United

David de Gea er tæt på at underskrive en ny kontrakt med Manchester United, der giver målmanden en løn, der matcher Paul Pogbas. Det skriver The Guardian.


David De Gea har kontraktudløb hos Manchester United næste sommer, hvorfor De Røde Djævle skal agere hurtigt, inden han kan forlade klubben på en fri transfer. 

Nu synes alt også at pege i retning af, at den spanske keepers nye kontrakt endelig er på plads. 

I hvert fald skriver The Guardian, der normalt er meget troværdige, at der har været et gennembrud i forhandlingerne med den spanske målmands repræsentanter og at De Gea er tæt på at kunne underskrive en kontraktforlængelse, der vil indbringe ham omkring £290.000 om ugen. 

Det vil i så fald matche Paul Pogbas løn. 

De Gea er dermed den seneste i rækken af profiler, der har fået en ny kontrakt af Manchester United siden Ole Gunnar Solskjærs ankomst til klubben i december måned i fjor. 

Det samme er sket for spillere som Anthony Martial og Marcus Rashford. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED