AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2020 17:18
Sidste chance: To United-talenter skal vise sig frem i aften

Selvom Ole Gunnar Solskjær ikke har været nærig med spilletiden til klubbens unge talenter, har det knebet gevaldigt for både Tahith Chong og Angel Gomes at vise sig frem på førsteholdet.


Det skyldes blandt andet, at de to midtbanetalenter har været ramt af nogle småskader, men når de har fået chancen, har de heller ikke grebet den – og snart kan det måske være helt slut med at være i Manchester United.

Til sommer har de begge kontraktudløb, og selvom klubben har tilbudt nye aftaler til dem begge, er det ikke sikkert, at samarbejdet fortsætter.

Begge spillere spiller i øjeblikket for deres fremtid, og da chancerne for spilletid i hverken Premier League eller Europa League ikke er store, kan aftenens FA Cup-kamp mod Wolves være sidste chance for at vise sig frem både for Manchester United og andre klubber.

Det skriver Manchester Evening News, der spekulerer i, at duoen skal overbevise nye klubber om deres evner.

I sidste ende kan det føre til aftaler med andre klubber, der altså vil kunne hente dem ganske gratis til sommer – men det bliver kun til noget, hvis de ikke vil forlænge med Manchester United.

Kampen mod Wolves sparkes i gang klokken 20.45, og tiden vil vise, om Chong og Gomes får en chance af Solskjær.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED