Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2021 09:02
Sí señor: Tre La Liga-profiler sendes til Newcastle

Tre spillere fra La Liga rygtes til Newcastle.


Forandringens vinde blæser over St. James' Park i øjeblikket, og Newcastle er som forvandlet - fra den ene dag til den anden.
 
Med penge mellem hænderne, og med uhørt støtte fra et af verdens værste regimer, er The Magpies nu klar til at gå transfer-bonanza i den fagre, nye verden.
 
Ifølge Carrusel Deportivo, har klubben fra det nordøstlige England allerede udset sig forstærkninger fra La Liga i det kommende transfervindue.
 
Dermed kan en række spillere bytte de solrige dage på palmestranden ud med forblæste stunder i et af Englands mest industritunge områder.
 
Helt specifikt er Philippe Coutinho fra FC Barcelona og Luka Jovic samt Gareth Bale fra Real Madrid nu emner på blokken i klubben, der, lidt tid endnu, har Steve Bruce i rollen som cheftræner.
 
Blandt de tre, er Coutinho og Bale kendere af Premier League, hvor de tørnede ud for henholdsvis Liverpool og Tottenham.
 
Nu er hverken Coutinho eller Bale forsynet med fast spilletid i to af verdens største klubber, og derfor er det på rette tid at søge nye græsgange. 
 
Hvad angår Jovic, har den serbiske angriber ikke været i stand til at skabe sig en rolle hos Los Blancos, siden han skiftede hertil fra Eintracht Frankfurt i 2019.
 
Derfor skulle madrilenerne være opsatte på at komme af med ham til januar, og her kunne Newcastle passende blende ind.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE