AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 08:31
Sherwood: City burde have købt Van Dijk før Liverpool

Den tidligere Tottenham-træner føler virkeligt, at Manchester City begik en brøler ved ikke at købe Virgil Van Dijk.


Manchester City var også interesseret i at hente Virgil Van Dijk, men ville ikke betale den enorme pris på £75 millioner, som Southampton forlangte for sin midterforsvarer.

Det ville Liverpool gerne, og det har sidenhen bidt The Citizens bagi, for The Reds' store transformation startede for alvor med indkøbet af hollænderen.

Derfor må City virkeligt ærgre sig over, at man ikke slog til, da man havde chancen, mener Tim Sherwood.

- Jeg synes, City skulle have købt Van Dijk, da han var tilgængelig, siger Sherwood i The Analysis Show.

- Jeg tror, Jürgen Klopp gjorde et godt stykke arbejde med at overtale Van Dijk, men vi ved, at der også var en ulovlig kontakt med spilleren. Uanset hvad der skete, så kom Klopp først og sikrede sig, at Van Dijk ville skifte til Liverpool.

Sherwood henviser til, hvordan Liverpool angiveligt havde forsøgte at overtale Van Dijk til at skifte, uden at have fået tilladelse til at forhandle med hollænderen fra Southampton. Det resulterede i, at Liverpool måtte vente et halvt år mere, før man endeligt hentede Van Dijk.

I stedet for at købe Van Dijk valgte Manchester City at investere i Aymeric Laporte, som bestemt heller ikke er noget dårligt alternativ.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED