AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 14:38
Shearer: Uden trofæer forlader Kane Tottenham næste år

Alan Shearer gætter på, at Harry Kane selv vil presse på for et skifte, hvis ikke Spurs vinder et trofæ i næste sæson.


Harry Kane kommer år efter år tættere på toppen over de mest scorende spillere i Premier League til dato, men den 26-årige Tottenham-stjerne har endnu ikke vundet et eneste trofæ trods sine mange mål.

Derfor skulle den engelske landsholdskaptajn efterhånden være ved at miste tålmodigheden, og adskillige ret pålidelige engelske medier har skrevet, at han måske vil presse på for at skifte allerede efter denne sæson.

Alan Shearer, den mest scorende spiller i Premier League-historien, tror dog ikke, at Kane vil forsøge at forlade Londonklubben allerede da, men legenden er også overbevist om, at Kane ikke er parat til at vente meget længere.

- Mit bud er, at har han ikke vundet noget om 12 måneder, så vil han selv forsøge at forlade klubben, siger Shearer til Match of the Day-podcasten.

- Jeg tror, han tager et år mere. Kommer der intet ud af det, så skifter han.

Men det er måske nemmere sagt, end det er gjort. Kane har kontrakt frem til 2024, så Tottenham er ikke tvunget til at sælge, selvom det sjældent er særligt positivt at beholde en spiller, som har mistet lysten til at repræsentere sin klub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED