AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 08:15
Shearer hylder Leicester: De er mesterskabskandidater

Premier League-legenden Alan Shearer mener, at Leicester skal regnes for at være mesterskabskandidater efter en imponerende sæsonstart.


Brendan Rodgers' Leicester har fået en forrygende start på sæsonen, og i går hentede the Foxes endnu en flot sejr, da de besejrede Arsenal med 2-0. 

Sejren sendte Leicester op på andenpladsen i Premier League, og ifølge Alan Shearer er de kandidater til at vinde mesterskabet igen: 

- De er mesterskabskandidater. Hver uge hører vi dem sige, at de ikke har en chance for at vinde mesterskabet, men de er helt klart med i kampen, udtaler Shearer ifølge Goal. 

- Da de senest vandt mesterskabet, sagde folk også, at der ikke var nogen chance for, at de ville forblive i toppen, men sådan gik det som bekendt ikke. 

Tilbage i 2015/16-sæsonen overraskede Leicester alt og alle, da de snuppede Premier League-trofæet, og skulle Liverpool tabe senere i dag, vil der kun være fem point op til førstepladsen for the Foxes. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED