Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:05:2021 14:30
Shearer: Disse to Chelsea-spillere imponerede mig mest i City-sejr

Chelsea comebacksejrede på Etihad, hvor The Blues vandt med 2-1. Chelseas mål blev scoret af Marcos Alonso og Hakim Ziyech.


Den tidligere Newcastle-angriber, Alan Shearer, hylder præstationerne i anden halvleg fra de to Chelsea-spillere, Reece James og Marcos Alonso.
 
Lørdag var de en del af det Chelsea-mandskab, der besejrede Manchester City med 2-1 på Etihad.
 
Beslutningen om at skubbe de to wingbacks, James og Alonso, højt op på banen, var noget, der gjorde The Blues stærke i den sidste banehalvdel.
 
- Årsagen til, at de er så meget bedre i anden halvleg, er, at de fik Alonso og James langt op på banen, og de blev langt mere involveret, siger Shearer til BBC Sports program, Match of the Day.
 
- James gav Benjamin Mendy en forfærdelig tid på banen. Hans fart, hans drive med bolden og hans kvaliteter i forhold til at komme frem ad banen ... det havde City svært ved at følge med på.
 
- De var fuldt fokuserede og opsatte på at gamble. Det var en stor forskel for dem i anden halvleg, og det er en stor sejr for dem, lyder det fra Shearer.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED