AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 08:33
Shearer: Denne spiller kommer til at afgøre mesterskabet

Alan Shearer skriver i sin klumme, at Raheem Sterling står med nøglen til triumf for Manchester City.


Raheem Sterling er i forrygende form i øjeblikket, og formår den engelske winger at fortsætte den i sæsonens sidste fire kampe, så vinder Manchester City mesterskabet.

Sådan opfatter Alan Shearer i hvert fald situationen.

- Mohamed Salah scorede et vidundermål for Liverpool på det helt rigtige tidspunkt, men Raheem Sterling er i en kamp med Virgil Van Dijk om prisen som Årets Spiller, skriver Shearer i sin klumme for The Sun.

- Han har udviklet sig enormt denne sæson, og han er desperat efter at få City i mål med mesterskabet.

Normalvis ville man sige, at Manchester City har så meget bredde i truppen, at Pep Guardiola sagtens kan tillade sig at rotere fra kamp til kamp.

Men lige nu er Sterling urørlig, mener Shearer.

- Han er manden, Pep Guardiola hiver fat i, når der skal ske noget, og han imødekommer alle udfordringer på banen,  skriver Shearer,  der føler, at City nu står overfor det sværeste slutprogram.

- City har sværere kampe tilbage med kampe mod Spurs og Manchester United, men fodbold bliver ikke spillet på papiret.  Man går efter at vinde titlen, og store spillere som Sterling spiller store kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED