Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2021 12:25
Shearer: Denne signing kan afgøre ligaen - og det er ikke Kane

Alan Shearer mener at én bestemt signing kan blive afgørende for hvor mesterskabet havner henne


Der er én signing i Premier League der kan afgøre hvor mesterskabet ender denne sæson - og det er ikke Harry Kane.

Sådan lyder det fra Premier League-legenden, Alan Shearer, i en klumme hos BBC.

- At skifte til Manchester City vil være et fremragende skifte for Harry Kane, men hvis det sker, så tror jeg ikke at det er ensbetydende med at titelræset er afgjort. 
 
- Det bliver ikke så ligetil for City, især ikke når Chelsea nu har hentet Romelu Lukaku. 
 
- Chelsea havde alt undtagen en målscorer sidste sæson. Der var alt for mange gange, hvor man skabte chancerne, men ikke fik dem i nettet. Lukaku kommer til at ændre på det, fordi vi ved at han kommer til at score mål. Han er en garant for mål faktisk. Det er også derfor at man gik benhårdt efter ham og brugte så mange penge på at hente ham til Stamford Bridge. 
 
- Han kommer til at blive en stor signing for dem. Han kan blive forskellen på om de bliver mestre eller ej. Det er så vigtig han er.
 
- Vi taler om en af verdens bedste angribere. Det er så god Lukaku er. Som 28-årig er det også nu at han peaker og jeg synes at han har forbedret sig meget, siden han skiftede væk fra Manchester United.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE