Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2021 11:46
Shaw skamroser januar-signing: Han minder mig om City-stjerne

Luke Shaw er imponeret af Uniteds vinter-erhvervelse Amad Diallo.


Manchester United måtte af med et trecifret millionbeløb, da De Røde Djævle i januar kaprede sig Atalantas højtvurderede guldfugl Amad Diallo.

Den 18-årige kantspiller havde allerede præsteret en håndfuld optrædener på det succesfulde Atalanta-førstehold, før Manchester United ikke længere kunne stå for fristelsen af at hente Diallo til Old Trafford.

United formstærke back Luke Shaw har hertil udtalt sig rosende om klubbens nye erhvervelse:

- Han er stadig så ung, men man kan bare mærke, at han har selvtillid og kvalitet på den måde, han er kommet ind. Hans førsteberøring er fremragende, den måde han udfordrer forsvareren på. Han har vilde skills, indleder Shaw til Sky Sports.

- Han er som sagt stadig meget ung og har lang vej foran sig, men man kan klart fornemme, at han er en spiller for fremtiden. 

- Jeg er sikker på, at han ikke er langt fra sin førsteholdsdebut. Han er et fantastisk talent og allerede en fantastisk spiller. Fansene kan helt klart se frem til at se ham i aktion.

I mellemtiden har Shaw og holdkammeraten Harry Maguire gisnet om Diallo i krogene:

- Det er interessant, for Harry nævnte overfor mig den anden dag, at han minder om Riyad Mahrez, dengang han spillede i Leicester. Han er driblestærk, hurtig og meget adræt, han kan virkelig passere forsvarer, når han vil.

18-årige Diallo bør rigtigt nok ikke være langt fra sin førsteholdsdebut, hvis man vurderer spilleren ud fra sin start på U23-holdet.

Her har wingeren præsteret imponerende tre mål og tre assists i sine første to optrædener i Premier League 2.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED