Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:05:2021 18:48
Shaw afslører: Det sagde Solskjær til United-spillerne i pausen

Manchester United fik vendt 0-1 til 3-1. Det skyldtes særligt en god anden halvleg.


Manchester City må vente lidt med at kalde sig engelske mestre, eftersom Manchester United snuppede en sejr på 3-1 på udebane mod Aston Villa.
 
Solskjærs mandskab kom dog ellers foran, men endte med at trække alle tre point ud af kampen.
 
Det var især takket være en glimrende anden halvleg, at United-spillerne endte med at vinde. Ja, faktisk faldt samtlige tre mål til gæsterne i denne.
 
Uniteds venstreback, Luke Shaw, er ikke tilfreds med, at holdet startede skidt ud. Han er dog tilfreds med holdånden.
 
- Vi vidste, det ville blive en hård kamp, da vi kom bagud 0-1. Vi har været i denne situation massevis af gange, og i anden halvleg kom vi meget bedre ud, siger Shaw efter kampen til Sky Sports.
 
- Det er positivt, at vi kommer tilbage, men bliver nødt til at starte bedre ud. Måske er vi ikke klar til kampen, men vi har kvaliteten og kan ikke blive ved med at stole på, at det vender i anden halvleg, tilføjer han.
 
Det er tiende gang i sæsonen, at United kommer bagud og alligevel ender med tre point. 
 
- Solskjær sagde det samme som jeg gjorde. Blandt andet, at vi har været i den her situation mange gange før. Vi har kvaliteten, er i form og tror altid på det, siger backen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED