Shaqiri og Schweiz slog Belgien i vanvittig målfest

18.11.2018 Kl. 21:54
Schweiz var bagude 0-2 efter 17 minutters spil i Nations League-kampen mod Belgien. Men med hjælp fra to assists af Xherdan Shaqiri fik de vendt skuden og vandt kampen 5-2.

Belgien var ikke kommet for at danse i søndagens sene kamp mod Schweiz i Nations Leagues liga A.

Med de to Hazard-brødre i opstillingen slog de til som lyn og torden fra kampens start, hvor lillebror Thorgan Hazard scorede to gange, inden der var spillet 20 minutter af kampen.

Schweizerne var slået til tælling, men de skulle hurtigt vise, at de bestemt ikke var blevet knockoutet.

Med næb og kløer fik de kæmpet sig tilbage i kampen, og efter 44 minutters spil, var kampen blevet vendt på hovedet.

Ricardo Rodríguez scorede først på straffe efter 26 minutters spil, før Haris Seferovic, der til daglig spiller i Benfica, gjorde Thorgan Hazard kunsten efter og scorede to mål.

3-2 var Schweiz foran ved pausen, og pludselig var presset lagt over på Belgien.

Desværre for Belgien kunne ikke engang Chelseas magiker Eden Hazard trylle dem tilbage i kampen.

I stedet sørgede Nico Elvedi og endnu engang Haris Seferovic for, at Schweiz fuldførte det vanvittige comeback og vandt kampen 5-2.