AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 10:26
Sevilla bekræfter interesse i Morata – men det er kompliceret

Den spanske fodboldklubs sportsdirektør nikker anerkendende til rygterne om interessen i Alvaro Morata, men erkender, at det bliver svært at forhandle en aftale på plads med Chelsea.


Chelsea er ikke nemme at forhandle med, og det kan komme til at stå i vejen for en potentiel handel, selvom Alvaro Morata er frisk på skiftet til Sevilla.

Det mener Joaquin Caparros, som er sportsdirektør for den spanske klub.

- Det er sandt, at vi er interesseret i Morata, men det er en meget, meget kompliceret operation, fortæller Caparros til Sevillas egen tv-kanal.

- Spilleren foretrækker at komme hertil frem for andre mulige destinationer, men det er kompliceret. Chelsea er en klub, som er svær at forhandle med.

Den spanske klubs sportsdirektør bekræfter også, at Sevilla er interesseret i Barcelonas Munir El Haddadi,  hvis kontrakt med den catalanske storklub udløber efter denne sæson.

Om en eventuel transfer af Munir kan forhindre Morata i at få sit skifte,  eller om Sevilla er interesseret i at hente dem begge, står dog uklart.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED