AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2018 13:14
Set med statistikkens øjne: Liverpool-profil har været sæsonens bedste

Med udgangspunkt i karakterer fra statistikhjemmesiden giver PLBOLD et overblik over de spillere, som har præsteret bedst indtil videre denne sæson.


Der er blot spillet fire kampe i denne sæson, men det er alligevel interessant at kigge nærmere på hvilke spillere, som er kommet rigtig godt fra land.

Her på PLBOLD har vi været en tur på statistikhjemmesiden, WhoScored.com, og fundet frem til de 10 spillere, som har scoret de højeste karakterer denne sæson. Karaktererne er naturligvis uddelt på baggrund af statistik.

Her er det ganske bemærkelsesværdigt, at der ikke er en eneste spiller i top 10, som i løbet af sommeren har foretaget et klubskifte. Samtidig er det nogle af de spillere, som også var blandt ligaens bedste sidste sæson, som også allerede er med i toppen igen.

Herunder kan du se top 10-listen, hvor karakterskalaen spænder fra 0-10:

10. James Milner (Liverpool) – 7,60

9. Kieran Trippier (Tottenham) – 7,64

8. José Holebas (Watford) – 7,65

7. Troy Deeney (Watford) – 7,65

6. Pedro (Chelsea) – 7,71

5. Mohamed Salah (Liverpool) – 7,75

4. Marcos Alonso (Chelsea) – 7,79

3. Eden Hazard (Chelsea) – 7,85

2. Sergio Agüero (Manchester City) – 7,91

1. Sadio Mané (Liverpool) – 8,00


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED