AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 08:17
Set med statistikkens øjne: Leicesters bedste overtrumfer Liverpools profiler

Med udgangspunkt i karakterer fra statistikhjemmesiden WhoScored giver PLBOLD.dk et overblik over de spillere, som har præsteret bedst indtil videre denne sæson.


Lige nu er der landskampspause, og så er det tid til at gøre status.

Der er spillet 12 runder af Premier League-sæsonen, og vi har taget et kig på de spillere, som statistisk set har præsteret bedst hidtil.

Vi har været en tur forbi statistikhjemmesiden, WhoScored, og fundet frem til de ti spillere, som har scoret de højeste karakterer denne sæson. Disse karakterer er naturligvis uddelt på baggrund af statistik.

Det er blandt andet værd at notere sig, at Riyad Mahrez anses for at have været næstbedst i sæsonen, men kantspilleren har kun spillet halv så mange minutter som Raheem Sterling og flere andre. Derudover er det også bemærkelsesværdigt, at der er tre Leicester-spillere i top ti, mens der kun er to Liverpool-aktører.

10. Sadio Mané (Liverpool) – 7,48

9. John McGinn (Aston Villa) – 7,48

8. Joel Matip (Liverpool) – 7,52

7. Bernardo Silva (Manchester City) – 7,57

6. Ricardo Pereira (Leicester) – 7,62

5. Raheem Sterling (Manchester City) – 7,64

4. James Maddison (Leicester) – 7,67

3. Wilfried Ndidi (Leicester) – 7,71

2. Riyad Mahrez (Manchester City) – 7,74

1. Kevin De Bruyne (Manchester City) – 7,85


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED