AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 08:48
Sessegnon til Spurs: Handlen er næsten på plads

Ifølge Daily Mail skulle Tottenham være tæt på at nå til enighed med Fulham om en handel værd £25 millioner.


Mauricio Pochettino har offentligt udtalt, at han ønsker klubbens transferaktivitet denne sommer overstået hurtigst muligt, så han har tid til at integrere de nye spillere på holdet.

Og meget tyder på, at klubledelsen har lyttet;  En handel for Ryan Sessegnon skulle nemlig være lige på trapperne ifølge Daily Mail.

Det engelske medie skriver, at der fortsat er et stykke vej mellem Fulham og Spurs i forhandlingerne om prisen.  Fulham håber på £40 millioner, mens Tottenham kun ønsker at tage afsked med £25 millioner for det engelske forsvarstalent.  Et kompromis forventes dog indgået i de kommende dage.

Spurs har været store beundrere af den 18-årige Fulham-spiller gennem to sæsoner nu,  men The Cottagers nedrykning fra Premier League har presset en handel tættere på end nogensinde før,  og Sessegnog skulle selv foretrække et skifte til Spurs.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED