AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 13:07
Serie A-angriber: Jeg drømmer om Liverpool

Sassuolo-angriberen Domenico Berardi ville elske at trække i Liverpool-trøjen engang i fremtiden.


Domenico Berardi har en drøm om at spille for Liverpool en dag, og måske den italienske landsholdsspiller får chancen.

Den 24-årige Sassuolo-angriber har har scoret 56 mål for Serie A-klubben i 186 kampe,  og klubber som Juventus, Inter og Roma skulle alle have kig på ham.

Selv ville Berardi dog foretrække at skifte til Liverpool,  hvis han fik valget.

- Hvis der kommer et bud på mig,  om det så er fra Milan eller en anden klub, så vil jeg evaluerer det med Sassuolo,  men kunne jeg selv vælge, ville jeg spille for Liverpool, fortæller Berardi til Gazzetta dello Sport.

-  Jeg har altid været en smule skræmt over forandring,  men det bekymrer mig ikke længere, og kunne jeg gøre det, ville jeg gøre det.

Berardi drømmer om at spille for en klub,  der er med i de store europæiske turneringer,  men spilletid er vigtigere end titler  -  hvorfor et skifte til Liverpool virker en kende fjernt,  når konkurrencen med Salah, Firmino og Mané er så hård.

- Det næste mål er at spille i Europa, men for en klub, hvor jeg bliver brugt meget, hvis ikke altid. Det er min prioritet, siger Berardi.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED