AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2018 21:15
Seneste nyt: Sarri-advokat bekræfter 'avancerede' forhandlinger

Maurizio Sarri advokat, Mattia Grassani, bekræfter, at der sker en masse ting i øjeblikket, men det er nogle avancerede forhandlinger.


Det står efterhånden klart, at Maurizio Sarri på et eller andet tidspunkt erstatter Antonio Conte i Chelsea.

Rygterne har dog efterhånden stået på i lang tid, men avancerede forhandlinger er grunden til den lange ventetid. Det afslører Sarris advokat.

- Der sker en masse i øjeblikket. Der var et møde i Rom på præsident Aurelio De Laurentiis' kontor uden Sarri. Vi udvekslede synspunkter med den engelske klub og trænerens advokat. Denne sag er 10 gange mere kompliceret sammenlignet med, da han kom til, sagde Mattia Grassano til Radio CRC.

- Problemet er, at De Laurentiis leder personligt efter så mange klausuler. Han vil ikke overlade noget til tilfældighederne i de år, Sarri er på Chelsea-bænken, forudsat at det sker.

- Dette er noget, som vi har stået overfor, og der skulle være en ende på det i slutningen af ugen, men det er stadig under forhandlinger. 

Det tyder altså på, at Sarri snart kan kalde sig Chelsea-manager, såfremt de kan blive enige med De Laurentiis, der altså virker til at være stopklodsen i denne handel. Den italienske præsident frygter angiveligt, at Sarri hiver en masse spillere med til Chelsea, og det kunne tænkes, at De Laurentiis ønsker at sætte en begrænsning på hvor mange spillere, som Sarri må tage med sig. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED