Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2020 18:35
Sender stikpille til Glazers: Depay "disser" United-ejere i nyt rapnummer

Memphis Depay er tilbage med et nyt nummer, og denne gang er det blandt andet Glazer-familien, som står for skud.


Kald dem kløgtige forretningsmænd eller snyltende gniere, men de upopulære Manchester United-ejerne, Glazer-familien, forstår sig på at tjene penge.

År efter år siden det kontroversielle opkøb af klubben i 2005 har de amerikanske rigmænd hævet flercifrede millionsummer fra klubben og fører dem ned i egen lomme, og det refererer Memphis Depay nu til i sit seneste rapnummer Big Fish.

I tracket synger den hollandske angriber med en fortid i Manchester United blandt andet; "'I've been planning to make som big statements, I need money like the Glazers".  Det kan du høre herunder:

Det er nemt at tolke som en lille stikpille til Glazer-familiens tendens til at malke sin investering for millioner af kroner, som klubbens tilhængere hellere så brugt på nye transfers eller et nyt stadionbyggeri.

Depay er fortsat erklæret Manchester United-fan, selvom hans egen karriere for klubben hurtigt falmede. Han har dog haft stor succes for Lyon, siden han forlod Old Trafford, og nu rygtes han atter videre til FC Barcelona.

Vi har stadig svært ved at tage hans sideløbende rapkarriere seriøst, men I er velkomne til at give hele Big Fish-nummeret et lyt herunder:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED