AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2022 20:19
Sender anbefaling til VM-sensation: Skift til Liverpool

Cody Gakpo har fået et råd med på vejen fra tidligere hollandsk landsholdsstjerne.


Hollandske Cody Gakpo har strålet i løbet af denne VM-slutrunde, og indtil videre har han scoret tre mål i tre kampe for Oranje.

Det store udstillingsvindue, som VM jo er, kan man sagtens forestille sig kaster et skifte af sig for Gakpos vedkommende.

Han gør sig til daglig hos den hollandske storklub PSV Eindhoven, men turen må snart gå videre.

Allerede i sommer blev han rygtet til Manchester United, men et skifte blev som bekendt ikke til noget. 

Hollandsk presse er dog af den overbevisning, at Manchester United vil forsøge at afslutte Gakpo-sagaen i det kommende transfervindue i januar.

Flere klubber viser dog også interesse for den 23-årige hollænder.

Landsmanden Ryan Babel har en klar holdning til spørgsmålet om, hvem Gakpo skal vælge som sin næste klub.

- Han (Cody Gakpo, red.) har vist nok kvalitet til, at han er klar til at tage det næste skridt, uanset om det bliver til januar eller næste sommer. Som Liverpool-fan vil jeg sige til ham, at han skal skifte til Liverpool, hvis de gør et forsøg.

- Arsenal ville også være et utroligt hold til ham, med den nuværende manager, Mikel Arteta, og det projekt, de er i gang. Men han skal følge sit hjerte, lyder det fra Babel i et interview med The Athletic.

I alt er det blevet til 55 mål og 50 oplæg i 159 kampe for Gakpo i PSV. Han er et produkt af klubbens eget ungdomsakademi.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE