Sen Burnley-scoring sænkede Bournemouth og Billing

Af Pelle Rigtrup
21.12.2019 Kl. 17:01
Det lignede længe en nulløsning, men i de døende minutter formåede Burnleys Jay Rodriguez at sænke Bournemouth.

Der var lagt i kakkelovnen til et tæt og nervepirrende opgør, da Philip Billings Bournemouth og Burnley i dag krydsede klinger.

Begge hold gik fra første fløjt til den, og dommer Martin Atkinson havde nok at se til, men publikum på stadion fik ingen scoringer i første halvleg.

Efter pausen fortsatte de to hold med at gå til makronerne, mens der var langt mellem de store chancer.

Med tyve minutter tilbage var Bournemouths Chris Mepham dog tæt på at score, men midtstopperens hovedstød gik forbi mål.

Det lignede dermed mere og mere en nulløsning, og med få minutter tilbage blev Philip Billing skiftet ud.

Burnley havde dog ikke i sinde at rejse hjem med blot et enkelt point, og fra bænken kunne Billing se på, da Jay Rodriguez i de døende minutter pandede the Clarets i front.

Målet skulle efterfølgende tjekkes af VAR, men det endte med at blive godkendt, og Burnley vandt dermed opgøret med 1-0.

Sejren sender Sean Dyches tropper op på 10. pladsen, mens Bournemouther ligger nummer 14.