AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 19:48
Selvtillidsfyldt Mané: Jeg kommer til at vinde Ballon d'Or

Liverpool-stjernen har aldrig været mere motiveret efter at vinde den store hæder, end han er nu.


Sadio Mané blev ved sidste Ballon d'Or-uddeling kåret til den fjerdebedste spiller i verden, men snarere end at hvile på laurbærrene ønsker Liverpool-stjernen mere.

For selvom fodbold er en holdsport, og Mané vægter holdet højere end individuelle priser, så har han en drøm om selv at stå øverst på podiet en dag.

- Jeg spiller for holdet, og holdet er vigtigst, og jeg vil gerne vinde trofæer med holdet, men på samme tid er min drøm at vinde Ballon d'Or, siger Mané til The Times.

- Jeg ønsker at vinde den, og jeg vil ofre alt, det er muligt at ofre, for at vinde den. Jeg har været tæt på nu, og det giver mig endnu mere motivation, når folk også fortsætter med at støtte mig og sige, at jeg kan.

Ingen afrikansk spiller har vundet den mest prestigefyldte individuelle hæder siden George Weah i 1995, men Sadio Mané er overbevist om, at han nok skal bringe den gyldne bold tilbage til kontinentet før eller siden.

- Jeg synes, jeg er tæt på, og jeg vinder Ballon d'Or en dag, siger Mané.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED