AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 09:00
Seks ind, seks ud: Disse spillere bør United købe og sælge i 2020

Vi forsøger her at kloge os på seks spillere, som Manchester United bør forsøge at købe, men tager også et kig på seks spillere, hvis tid i klubben burde slutte hurtigst muligt.


Manchester United har godt gang i klubbens værste sæsonstart nogensinde, og de glade hvedebrødsdage under Ole Gunnar Solskjær er efterhånden et fjernt minde.

Nordmanden og klubben fortsætter med at signalere, at der er brug for et kæmpemæssigt genopbygningsarbejde, hvilket de tvivlsomme resultater på grønsværen kun underbygger yderligere.

Solskjær har selv lagt op til, at man vil hente en angriber i vintertransfervinduet, men fortsætter holdet med at skuffe, kan der blive brug for mange flere indkøb.

Spørger man Gary Neville, der udtalte sig efter søndagens nederlag til Newcastle, så har klubben brug for en ny midterforsvarer, en ny venstreback, to centrale midtbanespillere, en winger samt en angriber.

I den anledning har vi taget et kig på, hvem Manchester United potentielt kunne købe til de omtalte positioner -  enten i vintertransfervinduet eller til sommer. 

Den nuværende Manchester United-trup har dog også så meget dødvægt af spillere, som ganske enkelt ikke er gode nok til at iføre sig den røde trøje. 

Solskjær startede udrensningen i udklædningsrummet denne sommer, men bliver nødt til at fortsætte med at skære de overflødige fra. Derfor har vi også fundet seks spillere, som klubben bør skille sig af med, så snart chancen byder sig.

Seks spillere som Manchester United skal købe i 2020.

En midterforsvarer - Manuel Akanji - Borussia Dortmund

En ny midterforsvarer burde ikke være førsteprioritet efter købet af Harry Maguire, men skærer Manchester United en række overflødige spillere som Smalling, Rojo eller Jones fra næste sommer, kan Akanji potentielt komme på tale.

Han er stærk på bolden og har fremragende pasningsevner, så den 24-årige schweizer er umiddelbart en forsvarer efter Ole Gunnar Solskjærs hoved.

Akanji har også selv udtalt, at han er stor Manchester United-fan. Det kan aldrig være et minus, og det gør måske også en transfer mere sandsynlig, selvom The Red Devils potentielt ender sæsonen på en skuffende plads i tabellen.

En venstreback - Danny Rose

Hvis Luke Shaw ikke var skadet konstant, ville det måske slet ikke være nødvendigt med en ekstra venstreback, men hans tilbagevendende skadesproblemer viser gang på gang, at han ikke er til at stole på.

Derfor kunne Danny Rose være en mulighed. Han har været tæt på at forlade Tottenham tre transfervinduer i træk nu, og Daniel Levy skulle være beredt på at skille sig af med ham.

Man kan aldrig helt vide, når man har med Tottenham-bestyrelsesformanden at gøre, men som udgangspunkt ville Rose ikke være vildt dyr, og han ville kunne agere backup og konkurrent til Shaw om startpladsen.

Central midtbanespiller: Bruno Fernandes - Sporting Lissabon

Trods de mange rygter denne sommer skulle Manchester United angiveligt aldrig have været interesseret i den portugisiske midtbanespiller.  Der var åbenbart tale om en agents fejlagtige forsøg på at skabe interesse i sin klient.

Men måske skulle The Red Devils tage endnu et kig. Paul Pogba er lige nu den eneste i truppen, som faktisk kan skabe noget for sine medspillere. Foruden et drøn af et skud, så har Fernandes også evnen til at assistere sine holdkammerater i sit arsenal.

Han var den mest scorende midtbanespiller i Europa sidste sæson, og han står indtil videre noteret for syv mål og fem assists i 10 kampe for Sporting i denne. 

Central midtbanespiller: Sean Longstaff - Newcastle

De to Longstaff-brødre spillede flot i søndagens sejr over netop Manchester United, og Sean viste, hvorfor Manchester United var interesseret i at hente ham denne sommer.

Han er stærk defensivt og er ikke bange for at ofre liv og lemmer for at vinde en bold tilbage. Derudover har han også en pasningsstil, som minder en hel del om Michael Carricks, men hvor Manchester United-assistenten aldrig rigtig blev målfarlig, ser Longstaff ud til at have en målnæse, der kan udvikles videre på.

En winger - Jadon Sancho - Borussia Dortmund

Han er det oplagte valg, men den 19-årige winger fortsætter også med at vise, at han er det rigtige. 13 mål og 19 assists stod han noteret for sidste sæson, og i år er han startet med tre basser og seks assists for Dortmund.

Manchester United har i en årrække manglet en decideret højrekant, og med Sancho får man en driblestærk kreatør, som også er i stand til at støde en bold, så medspillerne kommer på tavlen. Noget, som Solskjærs nuværende mandskab skriger efter.

Han kommer til at koste nord for £100 millioner, men kan næsten kun vokse i værdi. Det store spørgsmålstegn er, om han har lyst til at skifte til Manchester United, hvis klubben ikke ender i Champions League næste sæson - hvilket allerede ser svært ud.

En angriber - Mario Mandzukic - Juventus

Manchester United står akut og mangler en angriber, og der er intet, der tyder på, at man kan vente helt til sommeren med at hente en potentielt stor stjerne.

Derfor lyder den store kroat som det bedste bud. Han er ikke nogen langtidsløsning, men han har bevist, at han kan score mål i alle ligaer, og han er ikke bange for at gå forrest og slide.

Det er måske optimistisk at tro, at han kan få samme effekt som Zlatan Ibrahimovic, men svenskeren blev øjeblikkeligt en leder i omklædningsrummet, der også gik forrest på banen.

Den type spiller kunne Manchester United virkeligt godt bruge. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Seks spillere som Manchester United skal sælge i 2020.

Alexis Sanchez

Chileneren kan blive nok så nyforelsket i fodbold i Inter Milan denne sæson - han skal stadig ud.

Ingen havde set, hvor katastrofalt han ville floppe for The Red Devils, men han lignede aldrig en spiller, som ville genfinde sit gamle, høje niveau, og med en astronomisk løn ville det være mest hensigtsmæssigt at få ham skibet videre hurtigst muligt.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om nogen klubber er klar til at gamble ved at købe ham.

Ashley Young

Det er rart at have en altmuligmand, som kan træde til og spille på begge backs, men Ashley Young er mere frustrende end fantastisk at se i aktion, og det er næsten tragisk, hvordan The Red Devils bliver nødt til at bruge en ikke-specialist på de positioner.

Klubben har brugt så enormt mange penge på transfers, men har alligevel ikke en ordentlig reserveback til hverken venstre eller højre side. 

Marcos Rojo

Man kan diskutere, om ikke både argentineren, Chris Smalling og Phil Jones burde sendes videre i systemet, men skulle vi pege på én, bliver det Marcos Rojo.

Han har en alt for stor tendens til at få hjerneblødninger på banen, som ender med at koste mål, og så læner han sig konsekvent op ad et rødt kort. 

Fred

Det er simpelthen ufatteligt, at begge Manchester-klubber kæmpede for at hente den brasilianske midtbanespiller, for det er ganske enkelt ikke til at se, hvordan han nogensinde skulle have været £52 millioner værd.

Han kan ikke aflevere, han kan ikke skabe noget, og han kan for den sags skyld heller ikke tilbageerobre bolden. Han var måske en profil i ukrainsk fodbold, men det er ikke til at se, hvordan Manchester Uniteds investering nogensinde skulle betale sig med Fred.

Sælg ham, mens han endnu er lidt værd. 

Nemanja Matic

Ole Gunnar Solskjær er ikke nogen stor fan af serberen, og når Matic får spilletid, er det nemt at se hvorfor. 

Den 31-årige midtbanespiller ser ikke ud til at have benene til at matche tempoet i Premier League længere, og man bør måske overveje at sælge ham i vintertransfervinduet, mens man stadig kan få en transfersum for ham - han har nemlig kontraktudløb efter denne sæson.

Det afhænger dog af, om man henter erstatninger denne vinter,  for ellers bliver en allerede tynd midtbane kun endnu tyndere.

Jesse Lingard

Ståle Solbakken udtalte som kommentator for norsk TV2, at det ikke er til at se, hvad Jesse Lingard bidrager med på grønsværen.

Det kan vi ærlig talt heller ikke helt se. Han er Manchester United-dreng hele vejen igennem, men han har hverken scoret eller assisteret i indeværende kalenderår, og det er svært at se, hvordan han nogensinde skulle blive andet end en halvgod backup.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED