AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 13:09
Seks formstærke stjener: Her er de nominerede til Månedens Spiller

Premier League har fredag middag offentliggjort de seks spillere, som er nomineret til månedens spiller for juni.


Premier League er tilbage, og traditionen tro skal Månedens Spiller for juni findes. Seks spillere er nomineret, og det er særligt de offensive stjerner, som har stjålet rampelyset i sidste måned.

Det skal lige siges, at eftersom Premier League først genstartede medio juni, så er kampene i marts før lockdown også inkluderet.

Bruno Fernandes:

Fernandes scorede fire mål i juni og registrerede en enkel assist, da man slog Brighton, Sheffield United og spillede uafgjort med Tottenham.

 

Danny Ings:

Ings er fortsat, hvor han slap, nemlig med at score mål. Tre blev det til i juni, hvor han fandt nettet mod Watford og Norwich.

 

Raul Jimenez:

Mexicaneren scorede sejrsmålene mod Tottenham og Bournemouth, ligesom han også åbnede op for stillingskrigen mod West Ham med en scoring i juni.

 

Anthony Martial:

Den franske Manchester United-angriber scorede sit første hattrick for klubben mod Sheffield United, og han er nu oppe på 14 mål for sæsonen.

 

Allan Saint-Maximin:

Den driblestærke winger scorede sejrsmålet mod Southampton og fulgte op med endnu et mod Sheffield United, så Newcastle nu er så godt som garanteret endnu en sæson i Premier League.

 

Conor Coady:

Wolves-anføreren har hjulpet med at holde fire clean sheets, og så kan man jo ikke forlange meget mere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED