Sejrede på Emirates: City dominerede over Arsenal

Af Jeppe Augustsen
12.08.2018 Kl. 17:04
Manchester City var i dominans, da de besejrede Arsenal med 2-0 på Emirates Stadium.

Sidste kamp i første spillerunde skulle afvikles mellem Arsenal og Manchester City på Emirates Stadium.

Raheem Sterling var med fra start for gæsterne, og han sørgede for en god start til Guardiola & Co. Efter 14 minutters spil trak han ind i banen og sendte bolden over i det lange hjørne uden nogen chance for Petr Cech.

Manchester City dominerede i store dele af første halvleg og kom også frem til flere gode chancer, men det endte ikke med flere mål i første halvleg.

Det blev en mere tæt affære i anden halvleg, men Arsenal manglede skarphed i offensiven, hvor det enten var afslutningen eller den sidste aflevering, der manglede den sidste skarphed.

I det 64. minut sendte Benjamin Mendy et indlæg skråt tilbage til Bernardo Silva, der hamrede bolden ind til 2-0, som også blev kampens resultat.