AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:01:2021 22:02
Sean Dyche: Vaccinér spillerne og send pengene til NHS i stedet

Burnleys manager, Sean Dyche, mener, at man burde overveje at vaccinere spillerne, så alle pengene, man bruger på at teste, ville kunne sendt til det nationale sundhedsvæsen.


Coronapandemien er begyndt at indfinde sig i Premier League-trupperne, hvor spillere og stab bliver ramt, hvilket medfører udsættelser af kampe og nedlukning af træningsanlæg. 

Sean Dyche og resten af Burnley-mandskabet er endnu ikke blevet ramt så markant, som tilfældet har været hos eksempelvis Aston Villa, hvor Birminham-klubbens spillere og stab er gået i isolation grundet udbrud. 

Forud for Burnleys FA-Cup-opgør mod MK Dons kom Dyche med en opsigtsvækkende melding. 

- Jeg tror, at vaccination er vejen frem gennem fodbolden. Vaccinér spillerne og send de store mængder af penge tilbage til NHS (Det nationale sundhedsvæsen, red.), som de bruger på at teste spillerne i Premier League, mener Dyche til pressemødet og uddyber. 

- Jeg værdsætter, hvis folk bliver overrasket over min kommentar, og vil sige: 'Hvorfor skal fodboldspillere have vaccinen?'. Men hvis testningen formindskes, vil de penge blive brugt til langt vigtigere ting. 

- Fodbold forbliver også en konkurrencepræget branche, hvilket kan ende med en skæv branche, hvis spillerne ikke spiller. Det er sund fornuft, fortæller Dyche. 

Dyche mener, at vaccinationen skal fremskyndes. 

- Logisk set ville det være bedre at placere den finansering, der er sat til test ind i systemet for at fremskynde vaccinationerne, konstaterer Dyche. 

Burnley møder lørdag MK Dons, som er placeret i League One, i FA-Cuppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE