Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 18:56
Sean Dyche: Jeg ved, hvad I ved

Den egyptiske forretningsmand, Mohamed El Kashashy, og advokaten, Chris Farnell er angiveligt i forhandlinger om at overtage Burnley. Noget manager Sean Dyche ikke kender til.


Det var reporteret denne uge, at et muligt ejerskift var ved at ske i den engelske klub Burnley, hvor den nuværende ledelse var i forhandlinger med den egyptiske forretningsmand, Mohamed El Kashashy, og Chris Farnell. 

Tidligere har der været rygter om, at ALK Capital, et amerikansk inversteringsfirma, skulle være interesseret i at overtage klubben. 

Burnleys manager, Sean Dyche, fortalte i sit pressemøde forud for Chelsea-kampen til Independent, at han ikke vidste mere end Burnleys fans om det mulige køb af klubben for 200 millioner pund. 

- Jeg ved, hvad I ved. Jeg har læst forskellige historier. Det er ikke rigtig mit område. Mit fokus er på holdet. 

- Formanden og resten af bestyrrelsen vil beslutte disse store beslutninger for klubben. Jeg har ingen magt om dette. 

Dyche var så sent som i sommers ude at fortælle, at holdet burde forstærkes efter, at klubben mistede en del spillere, men forstærkningerne lod vente på sig. 

Han er dog ikke i tvivl om, at han vil fortsætte med at arbejde for og med holdet, uanset om det er med den nuværende bestyrrelse eller for nye ansigter rundt om bordet. 

- Jeg har og vil fortsætte med at arbejde med de retningslinjer, jeg har fået, og det vil jeg som sagt fortsætte med, om det er med den nuværende formand eller andre. 

Sean Dyche er den længstsiddende manager i Premier League med otte år på lørdag, hvor han kan se sit hold komme op mod stærk modstand i Chelsea. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED