AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 20:23
Sean Dyche hylder matchvinder

Burnley-manager Sean Dyche er fuld af rosende ord til holdets dobbelte målscorer Chris Wood efter lørdagens sejr over Norwich.


Oprykkerne fra Norwich har været den store overraskelse i sæsonens begyndelse, hvor Kannariefuglene i seneste runde slog de forsvarende mestre fra Manchester City med 3-2. Lørdag eftermiddag skulle Teemu Pukki og holdkammeraterne forsøge at fortsætte den positive start mod Burnley.

På Turf Moor havde oprykkerne det dog svært og måtte også se sig slået med 2-0 efter 90 minutter. Chris Wood scorede begge mål for hjemmeholdet og efter kampen modtog han rosende ord fra sin manager Sean Dyche.

- Han har arbejdet stenhård på træningsbanen, men det har indtil nu været Barnes som har fået alle roserne - med rette. Jeg er dog glad for Chris Wood i dag, som endelig kom på måltavlen og lavede to vigtige mål for os i dag, lød det fra Burnley-manageren efter kampen.

Sean Dyche lagde ligeledes vægt på, at han generelt var tilfreds med sit holds præstation:

- Vi vidste, at de kom til kampen med et godt resultat, men jeg synes, at vi havde den rigtig gameplan og gjorde det rigtigt godt i dag, sluttede Sean Dyche.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED