AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2019 10:59
Afsløring: Her er Messis tale til holdkammeraterne i pausen på Anfield

Lionel Messi forsøgte at gejle holdkammeraterne op i pausen mod Liverpool på Anfield.


Liverpool leverede et af de største comebacks i Champions League, da de vendte et 0-3-nederlag på Camp Nou til en 4-0-sejr i returopgøret på Anfield.

Liverpool var foran med 1-0 i pausen, og i anden halvleg gik Merseyside-klubben målamok.

Barcelonas storsponsor, Rakuten, har lavet en dokumentar med titlen 'Matchday: Inside FC Barcelona', og her er der bl.a. klip fra Barcelonas omklædningsrum fra kampen mod Liverpool på Anfield.

Her forsøger Lionel Messi at motivere sine holdkammerater ved at bringe kampen op mod AS Roma fra den sidste Champions League-sæson, hvor de også blev sendt ud. 

- Kom nu,gutter. Husk at kampen i Rom var vores skyld. Ingen andres. Det skal ikke ske igen. Det var vores skyld, og vi kan ikke misse denne mulighed. Hvis vi gør det ordentligt, er vi i finalen. Kom nu, gutter. Lad os tage det lille skridt, lød det fra Lionel Messi ifølge Liverpool Echo.

Se også videoen fra omklædningsrummet efter slutfløjtet:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED