AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:08:2022 08:48
Se video: United-legende flækker af grin, når han hører Arnautovic-rygter

Gary Neville var målløs, efter at det kom frem, at Manchester United havde budt på Marko Arnautovic.


I går - søndag - kom det ud, at Manchester United efter sigende havde budt på Marko Arnautovic.

Angiveligt lød buddet på €8 millioner, som næsten er 60 millioner kroner - det blev dog, ifølge adskillige medier, afvist. 
 
Buddet i sig selv fik den tidligere Manchester United-spiller og nuværende Sky Sports-ekspert, Gary Neville, til at bryde ud i latter, når han blev spurgt, om den tidligere Premier League-angriber
 
- Det første, man gør, når telefonen ringer fra Manchester United, er at afvise buddet. For virkeligheden er, at man udmærket ved, at de har tabt den kamp i dag (2-1-nederlag til Brighton,red.), hvorde faktisk forhandler fra en dårligere position end i går, og det er et stort problem for dem.
 
Manchester United-legenden blev efterfølgende spurgt om Arnautovic, hvorefter han begynde at grine:
 
- Jeg ved det ikke... Jeg har ingen kommentarer til det. Jeg har en kommentar til alt i verden - bortset fra, at Manchester United er i kontakt med Marko Arnautovic i dag. Jeg har intet at sige, sagde Neville til Sky Sports søndag aften. 
 
Se videoen nedenunder: 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE