AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2022 11:25
"Se på mig, når jeg taler til dig": Heftig diskussion blandt Sky-eksperter

Manchester Uniteds problemer blev endevendt blandt Sky-eksperterne lørdag aften.


Lørdag tabte Manchester United med hele 0-4 på udebane til Brentford.
 
Christian Eriksens gensyn med sin tidligere arbejdsgiver blev derfor mindeværdigt i den forstand, at der var tale om en regulær ydmygelse af hans nye klub.
 
United-legenden Gary Neville, mener at klubbens ejere, Glazer-familien, bærer en vis del af skylden for Uniteds svingende præstationer i de seneste år.
Liverpool-manden Jamie Redknapp mener dog, at spillerne også har et ansvar. De mangler blandt andet lederskab og at tage ansvar. Noget, som Erik ten Hag også var inde på efter lørdagens nederlag.
 
- Disse spillere. Vi har fortalt deres historie i 12 måneder. Vi fortsætter med at sige de samme ting om de samme folk. Var det ikke Ralf Rangnick, der sagde, at Manchester United var en patient, der havde brug for en hjerteoperation?
 
- De må ikke bruge penge, og det er det store problem. Det er en stor klub, en magisk klub, og det er det største, der er sket i mit liv, og jeg kunne ikke være mere stolt over at støtte dem. Men på dette tidspunkt bliver det virkelig desperat.
 
- Der er intet lederskab, ingen stemme. Man kan ikke sige, at det er en enkelt spiller eller træners skyld. Man er nødt til at se på ledelsen. Der sidder en familie i USA, som er klar til at lade sine ansatte tage hele skraldet, og det er utilgiveligt, mener Gary Neville.
 
Herefter kørte diskussionen intenst mellem de to, og Redknapp bad Neville om at stoppe med at fortælle, at Glazers burde sælge klubben, mens han også formanede United-legenden til at kigge ham i øjnene, når han blev talt til.
 
- Når man er spiller, og man som Liverpool ikke vinder ligaen i 30 år - se på mig, når jeg taler til dig - vi vandt ikke ligaen i 30 år, men vi kom over det, sagde Redknapp.
 
De Røde Djævle ligger nu sidst i Premier League. Det er ikke sket siden 1992 ifølge statistikmediet Opta.
 
Du kan se diskussionen herunder:
 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE