AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 14:23
Scorede på sin første berøring i rivalopgør: Det er en smule uvirkeligt

Leon Balogun scorede tirsdag aften sit første mål i Premier League, og det var ganske specielt for Brighton-spilleren.


Det er ikke et rigtigt derby, men der er alligevel en stor rivalisering mellem Brighton og Crystal Palace. De to Premier League-klubber tørnede tirsdag aften sammen, og her var det førstnævnte klub som kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

Brighton blev ellers reduceret til 10 spillere, da Shane Duffy modtog et direkte rødt kort efter 28 minutter, og som en konsekvens af det, valgte Chris Hughton at tage Pascal Gross fra banen og i stedet sætte Leon Balogun ind.

Det viste sig hurtigt at være en god beslutning af Brighton-manageren, for i samme minut som sin indskiftning fik den nigerianske midterforsvarer scoret til 2-0, og det havde han følgende reaktion til efter kampen.

- For mig er det en anden drøm i dette kalenderår, som jeg ønskede skulle gå i opfyldelse. Jeg fik den første drøm til at gå i opfyldelse, da jeg spillede ved VM, og en stor drøm gik i opfyldelse, da jeg skiftede til Premier League.

- Nu har jeg scoret i Premier League med min første berøring i denne kamp. Det er en smule uvirkeligt. Jeg er bare glad. Da jeg så, at bolden ramte jorden, vidste jeg, at det ville blive svært, så jeg sparkede bare til, og heldigvis ramte jeg rigtigt. Det var en god følelse, sagde forsvarsspillerens til Brightons hjemmeside.

Brighton endte med at vinde hjemmekampen 3-1. Se højdepunkterne fra kampen i videoen øverst i artiklen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED