Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 08:42
Scholes' transferanbefaling: United bør hente Leicester-profil

Paul Scholes kommer med sit bud på, hvem Manchester United burde hente i dette transfervindue.


Harry Maguire og  Eric Bailly har siden årsskiftet dannet et fremragende makkerskab i midterforsvaret for Manchester United, men ivorianeren har gennem flere sæsoner været skadesplaget, og derfor bliver The Red Devils nødt til at investere i en ny midterforsvarer.

Det mener Paul Scholes, der gerne så Ed Woodward punge ud for at hente Leicesters Wesley Fofana.

- Hvis United skulle hente en midterforsvarer denne måned, så ville jeg hente Leicesters Wesley Fofana. Han er kun 20, men han har været enestående og har potentialet til at blive en af de bedste, fortæller Scholes til ESPN.

Scholes tager åbenbart ikke helt højde for, at Fofana kom til Leicester for mindre end seks måneder siden. Det er derfor svært at forestille sig, at The Foxes skulle sælge stortalentet, som man investerede £35 millioner på, efter så kort tid.

Ikke desto mindre er det defensiven, der skal styrkes for Manchester United. Scholes føler sig nemlig slet ikke tryg ved tanken om, at den nuværende defensiv skal kunne absorbere presset fra Liverpool på søndag.

- Dengang vi vandt titler, var mange af vores sejre mod Liverpool enten 1-0 eller 2-1, efter vi havde stået med ryggen mod muren i 80 minutter. Man må acceptere sådanne kampe mod topholdene, men du bliver nødt til at kunne forsvare ordentlig og modstå presset fra modstanderen, og det er jeg ikke overbevist om, at United kan endnu, fortæller klublegenden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED