AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 19:26
Scholes: Solskjær accepterer ikke den nuværende form

Paul Scholes udtaler, at Manchester Uniteds manager godt ved, at der skal gøres noget ved en nuværende form.


Manchester United spillede denne weekend 2-2 med Aston Villa, og ligger dermed palceret på en niendeplads, med hele 22 point op til Liverpool.

Og det er ikke godt nok ifølge klublegenden Paul Scholes:

- Der vil ikke være nogen accept fra fansene, Ole, hans team eller folk i klubben, fortæller Scholes til Sky Sports News og fortsætter:

- De ved, at det ikke er godt nok.

- Hvis Ole skal bygge det nye hold, så skal han have resultater henad vejen.

- Du kan ikke droppe point hver kamp, og slutte som nummer ti i ligaen.

- Han er nødt til at vise forbedringer med holdet.

- Da Jurgen Klopp kom til Liverpool, da føltes det som om, at de var ved at bygge noget de første to år. De ser ud til at vinde ligaen i år.

I alle turneringer har The Red Devils vundet blot otte ud af deres 21 kampe i denne sæson. Scholes har været til stede ved 11 af dem, og vil gerne se et hold, der kan udfordre til titlen:

- Der skal være noget entutiasme til fansene, så de kan se et hold, der kan kæmpe med om mesterskabet om et år eller to. Det har vi ikke set i et eneste minut.

- Men med tre eller fire transfervinduer, hvem ved – forhåbentligt kan Ole vende det rundt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED