AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2020 17:48
Scholes: Sådan endte jeg med at spille mod City i støvler for 400 kroner

Paul fortæller i et intervierw med BBC om en skæg situation under sin sidste tid i United.


Paul Scholes valgte i 2011 at lægge støvlerne på hylden for et år senere at komme tilbage til United igen for at fuldføre en sidste sæson sammen med Sir Alex Ferguson.

Op til Scholes' comeback-kamp mod City tilbage i 2012, kunne englænderen ikke bede Nike om nye støvler, da det skulle holdes hemmeligt.

Her købte Scholes, der aldrig gik synderligt meget op i fancy gear, ved en fejl de billigste støvler, hvilke han også endte med at spille mod Manchester City i til stor uforståelse fra specielt én holdkammerat.

- Jeg købte et par støvler, de må have kostet omkring 400 kroner. De var ligesom dem, alle de andre spillere havde - samme mønstre, samme farver, indledte Scholes i en snak med BBC Radio 5.

- Jeg troede fuldt og fast på, at støvlerne for 400 kroner var de bedste, der var - og jeg kunne jo ikke bare spørge Nike om nogle, fordi det hele skulle holdes hemmeligt op til.

- Så jeg tog skoene på op til kampen og tænkte: 'de her sko er bare toppen af poppen'. Det var først under opvarmningen, at Johnny Evans kiggede over mod mig og spurgte, hvad det dog var for noget l*rt, jeg havde på fødderne. Det var så åbenbart de billigste plastiksko, som jeg havde på. Men de var okay.

Kampen forløb sig dog ikke perfekt for Scholes, der blev skiftet ind, da United førte 3-0. Fem minutter senere stod den nemlig 3-2, hvilket heldigvis for Scholes også forblev resultatet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED