Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 07:44
Scholes: Liverpool-profil havde været bedre for United

Manchester United-ikonet er ikke helt overbevist om, at det var det rigtige hold, som endte med at signe Thiago Alcantara.


Som nykronede engelske mestre og favoritter til at gentage bedriften var det nemt at se, hvorfor Thiago Alcantara valgte at skifte til Liverpool, selvom der angiveligt også var nogen interesse fra Manchester United i sommertransfervinduet.

Men skulle han have valgt baseret på spillestilen, som passer bedst til ham selv, skulle den spanske midtbanespiller have valgt The Red Devils i stedet. Det mener Paul Scholes, der ikke føler, Thiago trods al sin klasse for alvor er en Jürgen Klopp-spiller.

- Jeg føler ikke, at han har benene til det. Når man spiller tre på midtbanen og ikke er den centrale i trioen, skal man rundt på banen, ud til højrebacken, ud til venstrebacken, og det er bare ikkehans spil. Jeg kan ikke lade være med at spekulere i, om Liverpools spil passer til ham, siger Scholes til Premier League Productions.

- Jeg synes ikke, han minder mig om en Klopp-spiller. Hvis man tænker på hans midtbane og angribere, tonser de alle på med 100 km/t, hvor jeg synes, han havde passet bedre til Manchester Uniteds midtbane med to dybtliggende midtbanespiller. Her ville han kunne kontrollere spillet med en stærk defensiv spiller ved sin side.

Lige nu er Scholes slet ikke overbevist om, at Thiago bliver fast starter for Liverpool, når Klopp engang har hele truppen skadesfri og sin idealopstilling tilbage.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED